Evici Training & Coaching is in 1999 opgericht door Marc-Jan Hollenberg, social entrepreneur en trainer/coach in ondernemend leiderschap, communicatie en samenwerking. Samen met een krachtig netwerk van specialisten in verschillende disciplines, is Evici specialist in het inspireren en begeleiden van mensen in organisaties om hun droomambitie ook daadwerkelijk te doen. En structureel te blijven doen.


De klanten van Evici Training & Coaching zijn ondernemers, ondernemende managers en hun teams van professionals. Kenmerkend voor hen is het zoeken naar vernieuwende, oplossingsgerichte wegen in hun leiderschap, communicatie en samenwerking. Zij realiseren zich dat dit nodig is om ondernemend en succesvol te zijn in de 21e eeuw. Zij zijn bereid verder te gaan dan louter het behalen van doelstellingen uit een (business)plan.


Bijzondere successen in organisaties starten met het inspireren van mensen om te dromen voorbij de doelstellingen van de organisatie. Vanuit hun persoonlijke verbinding. Vanuit zichzelf.


Transformerende trainingen, maatwerktrajecten en entrepreneurial coaching vanuit een praktische, integrale en systemische wereldblik is wat u kunt verwachten van Evici Training & Coaching.


Evici is tevens de motor achter                                   .

Deze baanbrekende manier van waarnemen in organisaties brengt in no-time de essenties in beeld, welke nodig zijn om de kwaliteit van besluitvorming sterk te verbeteren. Het maakt dat wat voelbaar is in de organisatie zichtbaar. Deze informatie kan vervolgens positief worden gebruikt in plaats van dat het de mensen in de organisatie verzwakt.




                           






                       

                                         








Wilt u een persoonlijke kennismaking? Bel rechtstreeks 06 - 51 52 91 92 of mail marcjan@evici.nl. Graag tot ziens!


 

        vernieuwende wegen in

ondernemend leiderschap, communicatie en samenwerking

Evici is Latijn voor ‘doorzetten’ en ‘alles overwinnend’

Evici Training & Coaching staat voor:

  1. -duidelijkheid

  2. -resultaat

  3. -vernieuwing

  4. -congruentie

- kwaliteit

Marc-Jan Hollenberg (oprichter) heeft sinds

1989 veel ervaring opgedaan in

ondernemerschap, management en

persoonlijke-, leiderschap- en

teamontwikkeling in B2B-omgevingen

passies: mensen en organisaties ontwikkelen,

ondernemen, reizen, fotografie

levensmotto: ‘Bereidheid is alles!’

missie: ‘mensen inspireren hun droomambitie te doen’

droomambitie: ‘leven met intense echtheid’